Trisha.Yoga bied de mogelijkheid om privé lessen te doen. 

Zowel bij mij (Patricia) thuis of online via Zoom.

Trisha.Yoga biedt privélessen op maat aan.

Van te voren bespreken we alles door. We kijken naar jouw wensen en verlangens en kijken naar de mogelijkheden die Trisha.Yoga te bieden heeft.

Je kunt voor een vaste yoga vorm kiezen of je kunt verschillende vormen uitproberen.

De yoga vormen die door Trisha.Yoga aangeboden worden zijn:

Raja Yoga

Raja Yoga wordt ook wel de koninklijke yoga genoemd en bevat een combinatie van de volgende yogavormen: Hatha yoga, Bhakti yoga, Jnana yoga en Karma yoga. Het is de meest authentieke vorm van fysieke en mentale yoga uit India gebaseerd op de yogasutras van Patanjali. Lees verder….

Yoga Nidra

Ultieme rust en diepe ontspanning.
Yoga Nidra is de yoga van de slaap.
Op de meest eenvoudige en minst inspannende manier je stress verminderen, waarin jij je bewust leert te ontspannen, waardoor je lichaam en geest kunnen herstellen. Lees verder….

Hatha Yoga

Hatha Yoga is een milde fysieke vorm van yoga. Het komt van de woorden ‘ha’, wat ‘zon’ betekent, en ‘tha’, dat ‘maan’ betekent. Het is de meest voorkomende fysieke yogavorm in het Westen. Lees verder….

Stoel Yoga

Stoel yoga is de meest laagdrempelige vorm van Yoga en maakt het daarmee ook toegankelijk voor iedereen en heeft tegelijk een positief effect op lichaam en geest. Yoga maakt spieren en gewrichten soepeler, bevordert de motoriek en de concentratie, en neemt spanningen weg. Lees verder….

Chakra Yoga

Het rondwervelen van kleine energiestromen die zich in het lichaam bevinden. Chakra’s zijn een verzameling energiecentra van het lichaam. Het geeft een kruispunt aan waar geest en lichaam elkaar ontmoeten. Lees verder….

Restorative Yoga

Restorative Yoga is voor iedereen geschikt, maar vooral voor mensen die willen herstellen van een blessure of operatie, gestrest of vermoeid zijn. Het is ook zeer geschikt voor mensen die overspannen zijn of een burnout hebben of herstellende zijn.

Je kunt een eenmalige les boeken of een pakket van 5 of 10 lessen.

Ben je enthousiast geworden over wat een privéles voor je kan doen en wil je graag een eerste les inplannen?

Stuur mij dan even een mailtje: patricia@trishayoga.nl
Wil je meer weten over de tarieven? Klik hier