Telefoonnummer

+31 6 34829627

Email

info@trishayoga.nl

Onze website is: http://www.trishayoga.nl.

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. 
Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en / of verstrekt!

Datum laatste aanpassing van dit document: 11 augustus 2020

Patricia van Bakkum www.trishayogaonline.nl

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

www.trishayogaonline.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en / of verstrekken.

Wij verwerken alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

OVER ONS

www.trishayogaonline.nl wordt beheerd door Patricia van Bakkum. 
Mijn gegevens zijn: 
Trisha.Yoga 
Evenaar 232  “let op: geen bezoekadres”
1338 NV Almere 
KvK: 68941870

WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WIJ?

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die Trisha.Yoga verwerkt:

  • Jouw voor- en achternaam;
  • Jouw adresgegevens;
  • Jouw telefoonnummer;
  • Jouw e-mailadres;
  • overige persoonsgegevens die je actief verstrekt (bijvoorbeeld telefonisch, digitaal, in correspondentie, 
    nieuwsbrief, aanvraag telefoongesprek).
  • Klantnummer;
  • Bestelnummer;
  • Bestelgegevens;
  • IP-adres
  • Plaatsnaam
MET WELK DOEL GEBRUIKEN WE DE PERSOONSGEGEVENS?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis workshops / trainingen, niet met gegevens die via onze contact- of offerteformulieren binnengekomen zijn.
  • Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een formulier voor een offerteaanvraag en contactformulier, worden gebruikt om een ​​offerte te kunnen maken en / of de antwoorden op de contactaanvraag. We slaan deze gegevens op in Autorespond en zullen je hier éénmalig een e-mail sturen om toestemming te vragen om te voldoen aan de Wet AVG. Bij geen toestemming worden deze gegevens aan het einde van elke maand verwijderd. Op de formulieren staat dit ook aangegeven.
JOUW GEGEVENS OP WWW.TRISHAYOGA.NL

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en / of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail van deur contact met ons op te nemen.

Je e-mailadres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Daarnaast hebben wij gegevens, die wij verkregen delen hebben via het aanvragen van een gratis workshop / training, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken.

BIJZONDERE EN / OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE TRISHA.YOGA VERWERKT

Trisha.Yoga verwerkt geen bijzondere en / of gevoelige persoonsgegevens over bezoekers van klanten, tenzij dit bij wet wordt bepaald, deze gegevens actief door jou aan mij zijn verstrekt of jij hiervoor expliciete toestemming gegeven.

De volgende bijzondere en / of gevoelige gegevens verwerk ik:

  • Eventuele juridische en geestelijke klachten

Trisha.Yoga heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via info@trishayoga.nl, dan verwijder ik deze informatie.

MET WELK DOEL EN OP BASIS VAN WELKE GRONDSLAG TRISHA.YOGA PERSOONSGEGEVENS VERWERKT

Ik kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Trisha.Yoga en / of omdat je deze zelf (bijvoorbeeld door het invullen van het online contactformulier) aan Trisha.Yoga verstrekt.

De doelen van de gegevensverwerking met bijbehorende grondslagen zijn:

Doel Grondslag 
1. Voor het afhandelen van jouw betaling;Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
2. Voor het verzenden van een nieuwsbrief en / of reclameOmdat jij toestemming hiervoor gegeven gegeven
3. Om contact met je te kunnen opnemen (telefonisch, schriftelijk, e-mail, Whatsapp), indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voerenOmdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
4. Om je te informeren over nieuwe diensten of eventuele wijzigingen van dienstenGerechtvaardigd belang
5. Je de mogelijkheid om een ​​account aan te makenOmdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
6. Om goederen en diensten bij je af te leveren;Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst
7. Trisha.Yoga verwerkt ook persoonsgegevens als ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die ik nodig heb voor de belastingaangifteVoor het uitvoeren van een naleven van een wettelijke verplichting
8. Om te kunnen voldoen aan de belastingwetgevingOp basis van een wettelijke plicht
DE TRISHA.YOGA SHOP

Wij gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen en / of verstrekken. Uw gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Bij een betaling in de deyogabusinesscoach.nl webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een mogelijke Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Uw betaalgegevens worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door www.deyogabusinesscoach.nl niet opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn:

  • Voor – en achternaam 
    Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon
  • Adres, postcode en woonplaats 
    Dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling
  • Telefoonnummer 
    Wij willen informeren over je bestelling van op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.
  • e-mailadres 
    Bij elke bestelling ontvang je van ons, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail. Indien het een bestelling is die wordt verzonden zal PostNL (en / of MyParcel) uit onze naam een ​​e-mail sturen met de track & trace code.
  • IP-adres 
    wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.

Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van deze maand verwijderd van onze server.

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling met een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat verleden bij de gegevens die wij verwerken.

COOKIES

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee wordt bezocht wordt geplaatst. De informatie in de cookie wordt opgeslagen naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van  CONSUWIJZER . 
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

SOCIALE MEDIA

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de inhoud van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms heeft de knoppen geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de oorspronkelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

LINKS

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten www.deyogabusinesscoach.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag rechtelijke wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

BEWAARTERMIJN

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de actuele maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoud- en CRMsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen de gegevens langer te bewaren en / of beschikbaar te houden.

RECHTEN

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, informatie wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk verzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. 
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om de verwerking van de verwerking. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan ​​per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via  info@trishayoga.nl

WIJZIGINGEN

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. 
De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.