Wie ben ik?

Mijn reis

Hoi ik ben Patricia van Trisha.Yoga en hieronder vertel ik mijn (yoga & adem) reis:

Door mijn niet zo fijne jeugd, ben ik een overlever geworden, maar daardoor ben je alleen maar aan het doen, doen, doen. Ik was de weg naar mijzelf kwijt had totaal geen rust, was veel moe en geïrriteerd.

Ik wist welke issues ik had, waar ik aan mocht werken, maar hoe? Ik zocht een (andere) vorm van therapie. Deze heb ik gevonden in Yoga & Ademwerk, door het beoefenen en uiteindelijk ook de opleidingen te doen, ervaarde ik ontspanning en zoveel rust, dat ik heel veel een plek kon geven, heel veel kon gaan verwerken, waardoor ik nu veel beter in m’n vel zit, weet wie IK ben en wat IK wil en waar ik nog mee aan de slag mag gaan.

Ik zelf heb mogen ervaren hoe belangrijk ontspanning en rust is!

Want rust geeft inzichten, die je door drukte en stress niet ziet, rust laat je zien hoe het echt met je gaat, wat je eraan kan doen en hiermee aan de slag kan gaan.
Rust heeft mij mezelf terug gegeven. Daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor.

Vanuit rust kan je jezelf weer gaan opladen en kan je pas echt gaan verwerken en herstellen. Vanuit herstel kan je naar stilte gaan, en vanuit stilte vind je opnieuw de balans tussen lichaam en geest. 

Balans tussen lichaam en geest betekent: Dat je meer kan genieten van het dagelijks leven, omdat je meer aanwezig bent.

Dat je meer energie hebt om van ’t leven te kunnen genieten, je bijvoorbeeld meer tijd hebt voor je partner en / of kinderen, familie en vrienden. Maar ook dat je meer vanuit je intuïtie / gevoel kan leven.  

Omdat ik weet hoe belangrijk het is om te kunnen ontspannen en rust te nemen, wil ik dit doorgeven en jou daar mee helpen.

Voor mij is ontspanning & rust vinden via Yoga & Ademwerk een inspiratiebron en levenswijze die ik voor de rest van mijn leven zal gebruiken en dit wil ik graag vanuit mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, kracht, bewustzijn en basis delen met anderen.

Ik zie mijzelf als een instrument om ontspanning & rust door middel van yoga en ademwerk vanuit mijn hart en ziel door te geven.

Mag ik jou begeleiden tijdens jouw reis?

Namasté Patricia

Patricia van Bakkum (Trisha.Yoga) is erkend door Body Mind Fit
https://bodymind-fit.nl